loading

Alkatrészek, kiegészítők

Alkatrész ellátás


A tökéletes illeszkedés, vonzó megjelenés és kiemelkedő érték érdekében válasszon eredeti Suzuki tartozékokat. A legmagasabb követelményeknek megfelelően tervezett és gyártott elemeket teljes körű tesztelésnek vetik alá, hogy tökéletes illeszkedjenek az Ön járművéhez. Gyakorlati célokra, vagy csupán az Ön egyedi stílusát kifejező elemként.

Az eredeti Suzuki tartozékok lehetnek mind praktikusak, mind stílusosak, a kiváló védelmet biztosító padlószőnyegektől és a kemény csomagtér tálcától a kényelmes szállítást elősegítő tető csomagtartókon és felszerelhető rendszereken keresztül a megjelenést fokozó külső csomagokig és könnyűfém keréktárcsákig.

 

A választék legnagyobb részét eredeti Suzuki tartozékok alkotják. Egyéb termékeinket piacvezető gyártóktól szerezzük be, kifejezetten az Ön szükségleteinek kielégítése, illetve a szélesebb választék biztosítása érdekében.

 

Az eredeti Suzuki alkatrészek teljes palettáján túl forgalmazunk akciós nyári és téli gumiabroncsokat, kerékpár- és síléctartókat, tetőboxokat, biztonsági gyermeküléseket, egyedi üléshuzatokat, telefon kihangosító készleteket és tartozékokat, és autóelektronikai felszerelések (tolatóradar, riasztók, immobilizerek, elektromos ablakemelők, váltózárak, központi zárak) széles választékát, valamint kenőanyagokat.

Alkatrész kiskereskedelmi tevékenységünk mellett szerződött partnereinket, törzsvásárlóinkat is ellátunk alkatrészekkel és felszerelési cikkekkel, nagykereskedelmi feltételekkel. Szerződött nagykereskedelmi partnereinknek Érden és környékén naponta háromszor ingyenesen kiszállítjuk a megrendelt alkatrészeket (megadott értékhatár felett).

Raktárkészletünk folyamatosan, megfelelő összetételű gyári és utángyártott alkatrész készlettel segíti a javítási folyamatokat. 

 

Alkatrész értékesítés:

info@di-fer.husuzuki ügyintéző
Árajánlat kérése